СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


НАЧИН И ВРЕМЕ ДОСТАВЕ РОБЕ

Сваког другог понедељка роба се доставља из Немачке, потребно је од 10 до 15 дана да се роба достави за Србију, како бисмо били у могућности да Вам је проследимо брзом поштом на Вашу адресу.

-

ТРАНСФЕР ФИНАНСИЈА

Добротворни трансфер финансија које заврше на нашем рачуну спрам унапред дефинисаног односа, биће искориштене за куповину робе са првим следећим транспортом доставе робе из Немачке. Пре него што роба крене из Немачке, неопходно је извршити трансфер.

-

ВЕЛИЧИНЕ АРТИКАЛА

Уколико желите да Вам одећа одговара, морате знати унапред која Вам величина треба. Да бисте одредили која Вам величина треба, морате знати своје мере. Табеле величина се налазе на фотографијама сваког артикла, али смо ми одлучили да се величина бира спрам мера које нам дате приликом одабира. После можете дати свој предлог, али смо ми они који дају предлог спрам информација које нам дајете. Ако нам дате тачне мере, ми ћемо Вам дати савршену понуду за величину. У случају да нам не дате тачне мере, онда Вам ни величина неће одговарати. Ви сте ти који сте одговорни за бирање величине, ми Вам само помажемо у томе.

МОГУЋНОСТ ЗАМЕНЕ

Могуће је једино извршити замену у случају да величина производа не одговара величини која је приказана на табели. У сваком другом облику, ми се не слажемо да вршимо замену производа.

-

ПОРЕПОРУЧЕНИ ОДНОС

Ово је онако како се саветује однос између две особе који је проузрокован постојањем приказаних информација на интернет страници АРХАНГЕЛ. За улажење у однос, обе стране чине то свесно, једна особа је у улози продавца, а друга у улози купца. Продавац се придржава ових препорука за начин односа исто као и купац. Обе особе се на тај начин осећају сигурно и врше размену било каквих вредности на обострано задовољство и уз обострано слагање. 

Ни једна страна нема позитивну основу да уцењује другу страну информацијама које се тичу начина дефинисаног односа других људи, са других интернет презентација. Уцењивање се сматра нечим где једна особа позива другу особу на извршење жељене радње, само на основу изазивања страха. Спрам слободе избора, страх није добродошао унутар оквира предлога односа између две особе, стога у случају појављивања страха, свака особа има право на прекид односа.

Ни једна страна нема право да угрожава осећај физичке безбедности друге стране. У том случају, друга страна има право на прекидање односа, без даљих обавеза. Уколико достава робе није извршена, финансије се враћају назад оној страни која је извршила трансфер финансија.

-


ПРЕДСТАВНИК ЗА МАКСФУКС БРЕНД ИЗ НЕМАЧКЕ


      


  


    


      

-

У случају да желите да нам пишете како бисте нам дали коментар поводом изнад написаног текста, пишите нам на интернет адресу arhangel555@outlook.com

Хвала Вам,

Ваш АРХАНГЕЛ